Harnesk

 

 

Storviltsjakt i Jokkmokk

– Traditionell löshundsjakt vid Polcirkeln

 

Följ med på en spännande och exklusiv storviltsjakt i skogslandets hjärta, vid polcirkeln, 20 km söder om Jokkmokk (1000 och 10 000 hektar). Vi bedriver traditionell norrbottnisk lock- och löshundsjakt, där du som jaktgäst alltid står i händelsernas centrum. Vi erbjuder dig erfarna guider och väl injagade hundar i en klassisk skogsmiljö.

 

Program

Dag 1: Gästerna anländer till Jokkmokks kommun, vartefter vi besöker skjutbanan för att testa våra vapen och björnjaktsutbildning. Genomgång av jaktdagarna sker under dagen. Kurs i älglock ingår. 

 

Dag 2 - 4: Efter en ordentlig frukost beger vi oss ut i markerna. Morgonen inleds med lockjakt - en spännande jaktform som med lite tur kan innebära skottchans på det riktigt stora tjurarna. Resten av jaktdagen går gästen tillsammans med hundföraren alternativt står på älgpass. Avbrott sker under dagen för lunch och fika som serveras utomhus.


Dag 5:
Vi börjar dagen med frukost och jagar oss fram till lunch.

 

Pris/person

Pris enligt överenskommelse utifrån önskemål. 

 

Vad gäller och vad ingår

Följande ingår i paketet: tre dagar älgjakt/björnjakt, hundförare/jaktguide, statligt jaktkort, uteluncher och skogsfika, transporter inom jaktområdet. Övriga transporter löses enligt önskemål. Gästen/gästerna ansvarar själva för vapen, samt personlig utrustning.

 

Vad som inte ingår

Flyg och transfer till och från flygplats samt alkoholhaltiga drycker. Fällavgift tillkommer.

 

Kontakta oss för mer information!

 

Roland Harnesk Hunting & Nature

Lenatorp 1

SE- 962 03 Mattisudden

Sweden

+46 70 636 22 43

 roland@harnesk.info