Harnesk

Skogsfågel

jakt i Jokkmokk

– en höstjakt vid polcirkeln

 

Följ med på en spännande skogsfågeljakt i hjärtat av skogslandets, 20 km söder om Jokkmokk och ett stenkast från polcirkeln (1000 och 10 000 hektar). Tjäder, orre och järpe ingår främst i faunan. Vi bedriver traditionell norrbottnisk fågeljakt, både smyg-, lock och trädskällarjakt. En upplevelse där du som jaktgäst alltid står i händelsernas centrum! Gästerna erbjuds exklusiv tillgång till marker utan andra jägare. Vi erbjuder dig erfarna guider och väl injagade hundar i klassisk skogsmiljö. 

 

 

Program

Dag 1: Gästerna anländer till Jokkmokks kommun, vartefter inkvartering sker. Vi besöker skjutbanan för att testa våra vapen. Genomgång av jaktdagarna sker under dagen.

 

Dag 2 - 4: Efter en ordentlig frukost beger vi oss ut i markerna. Gästerna går tillsammans med hundföraren och jaktguide. Avbrott sker under dagen för måltider som serveras utomhus.

 

Dag 5: Självklart börjar vi dagen med en rejäl frukost vartefter vi jagar oss fram till lunch sedan återsamlas vi för avslut och hemresa.

 

Pris/person

Pris enligt överenskommelse beroende på önskemål

Alkoholhaltiga drycker och logi ingår ej.

Flyg samt transfer till och från flygplats ingår ej.

 

Övrigt

Gästen/gästerna ombesörjer själva för vapen samt lämpliga kläder för jakt i varierad terräng. Följande ingår i paketet: fyra dagar fågeljakt, hundförare/jaktguide, statligt jaktkort, uteluncher, skogsfika och transporter från boende inom jaktområdet. Övriga transporter och arrangemang löses enligt önskemål. Trofeavgift tillkommer.

 

 

Kontakta oss gärna för mer information!

  

               Roland Harnesk Jakt och Natur

Lenatorp 1, 962 03 Mattisudden 

+46 70 636 22 43   roland@harnesk.info