Harnesk

Vinterjakt på tjäder och svart kuk

Vinterskogsmarken och Jokkmokks kommun erbjuder fantastiska förutsättningar för händelserik vinterjakt med bra utbud av vilt runt polcirkeln. Låt våra erfarna guider ta dig med på en traditionell Norrbottens vinterjakt på den mystiska tjäderkuk och svarta kuk.

 

I paketet ingår följande: lunch utomhus och pauser i skogen, jaktguide, statligt jakttillstånd och skidutrustning. Transfer från boendet till jaktområdet, ingen troféavgift. "Bag limit": två fåglar per person och dag. Program för dag 1: gästerna anländer för att checka in i tvåbäddsrum på hotellet. Vi besöker skjutbanan för att ställa in blicken och vapnen. Middag. Dag 2 och 3: efter en god frukost gav vi oss iväg med bil till jaktområdet i Lenatorp, 20 km söder om Jokkmokk. Härifrån fortsätter vi på skidor. Vi jagar hela dagen med pauser för förfriskningar och utelunch. Middag. Dag 4: Efter frukosten tar vi oss till nya jaktmarker. Vi jagar med pauser för förfriskningar fram till lunch. Jaktdagarna avrundas med lunch tillsammans på hotellet,


Annan info
Jaktgästerna bör ha erfarenhet av skidåkning och vara i gott fysiskt skick. Toalettartiklar, varma kläder och skor måste tas med av gästerna. Eventuell kompletterande utrustning kan hyras.

Regler och fakta

externa länkar
Område Lappland
Komma hit Visa på kartan
Typ Jakt
Pris Enligt överenskommelse                      
Period Jan, nov, dec